Lapsi- ja nuorisotyö

Lapsityö

Pyhis jäi kesätauolle. Syksyllä taas jatketaan.

Sunnuntain jumalanpalveluksen yhteydessä pidetään lapsille pyhäkoulu klo 11.30-12.30. Pyhäkoulussa on yleensä jokin Raamatun kertomus, askartelua, laulua ja yhdessäoloa. Ihan joka sunnuntai pyhäkoulua ei ole, joten seuraa ilmoittelua.

Lasten KESÄLEIRI 12.- 14.7.2024 Sastamalan Leirikartanossa. Tarkoitettu alakouluikäisille. Leiristä tarkempi ilmoitus tulee myöhemmin tälle sivulle.

Ohjaa lapsi heti oikealle tielle, niin hän vanhanakaan ei siltä poikkea.

Sananlaskujen kirja 22:6

Nuorisotyö

Jeesus-bussi on yksi seurakuntamme työmuodoista nuorisotyössä. Bussia voi vuokrata maakunnan seurakuntien käyttöön. Yhteyshenkilö Richard Blomerus, p. 040 5795 861.

Seurakuntamme nuorisotyö on suunnitteluvaiheessa, ja tavoite on, että saamme viimeistään ensi syksystä lähtien omat nuorten illat käyntiin. Lisäksi on suunnitteilla ranger-toimintaa.

Minä kirjoitin teille, lapset, sillä te olette oppineet tuntemaan Isän. Minä kirjoitin teille, isät, sillä te olette oppineet tuntemaan hänet, joka on ollut alusta asti. Minä kirjoitin teille, nuorukaiset, sillä te olette voimakkaita, Jumalan sana pysyy teissä, ja te olette voittaneet Pahan.

1. Johanneksen kirje 2:14