LÄHETYSTYÖ

Seurakuntamme on sen perustamisesta asti (1987) tehnyt ja tukenut lähetystyötä eri muodoissa. Erityisesti tällä hetkellä olemme vahvasti auttamassa ukrainalaisia sodan jaloissa E-Compass ry:n kautta, joka on rakentanut mm. sairaalabussin nimeltään ”Mobile Hospital Mercy 1” yhteistyössä Hämeen Mokian ja Samarialähetys ry:n kanssa. Bussi on palvellut rintamalla satoja saaraalapalveluja tarvitsevia ukrainalaisia viime kesästä lähtien.

Toinen sairaalabussi on valmistunut. Sen esittelytilaisuus pidetään su 26.5. klo 11.00 tilaisuudessa.
Tilaisuuden jälkeen bussiin on mahdollista tutustua. Tämän jälkeen bussi lähtee kohti Ukrainaa.

Lisäksi tällä hetkellä tuemme taloudellisesti israelilaista evankelistaa Kosta Pikesiä Israelissa, tuemme Fida International ry:n kautta tehtävää lähetystyötä Unkarissa sekä olemme mukana maakunnan koulutyössä. Autamme myös Latvian romaaneja mm. joulupaketeilla ym.

Osallistumme mahdollisuuksien ja tarpeen mukaan myös muuhun avustustyöhön, kuten vainottujen kristittyjen auttamiseen tai medialähetystyöhön. Katso linkit alla:

Marttyyrien ääni: https://marttyyrienaani.fi/

Avainmedia: https://avainmedia.org/

Vainotut kristityt: https://opendoors.fi/

Lähetysjärjestö Fida: https://www.fida.info/

Mutta te saatte voiman, kun Pyhä Henki tulee teidän päällenne, ja te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka.
Apostolien teot 1:8