free bootstrap templates

Seurakunnan ohjelma

Tervetuloa tutustumaan seurakuntamme ohjelmaan. Voit halutessasi tulla myös paikanpäälle mukaan tilaisuuksiimme. Ne ovat kaikille avoimia ja ilmaisia.

Seurakunnan tilaisuudet jatkuvat jälleen

Kesäkuun alusta alkaen tilaisuudet ovat jälleen avoimia. Keskiviikon Raamattukoulu ja sunnuntain jumalanpalvelus kuvataan ja ne ovat katsottavissa seurakunnan YouTube-kanavalla. Yleisöä ei kuvata tilaisuuksissa.

Ohjeistus koronaviruksen varalta

Älä tule kipeänä seurakunnan tilaisuuksiin.
Muista turvaväli. Istutaan joka toisella tuolilla.
Kättely on kielletty.
Pese kädet ennen tilaisuuteen tuloa.

Ti 7.7 klo 19
Rukousilta, Mirja Laitinen

La 11.7 klo 18
Vapaailta, vapaamuotoista Raamatunlukua, rukoilua ja yhdessäoloa

Ti 14.7 klo 19
Rukousilta, Pertti Mustajärvi

To 16.7 klo 9
Lähtö seurakunnan parkkipaikalta Leiripäivälle Sastamalaan. Katso alapuolelta tarkemmat tiedot.

Ti 21.7 klo 19
Rukousilta, Sakari Vähäkangas


La 25.7 klo 18

Vapaailta, vapaamuotoista Raamatunlukua, rukoilua ja yhdessäoloa


Ti 28.7 klo 19

Rukousilta, Terhikki Katavisto-Laine


Su 2.8 klo 11

Ehtoollisjumalanpalvelus, Aimo Kortelainen ja Sakari Vähäkangas, mus. Rebekka Peltonen, Sanna Kaasalainen ja Rickhard Blomerus


Ti 4.8 klo 19

Rukousilta

Lasten suosikki - leiripäivä

Seurakuntamme järjestää 16.7 leiripäivän Sastamalassa Timo Raunion "puuhamaassa". Bussikuljetus lähtee seurakunnan parkkipaikalta klo 9 ja paluu Ylöjärvelle on klo 19. Vanhemmat voivat tulla mukaan matkalle ja yli 7 vuotiaat lapset voivat tulla ilman huoltajia. Leiripäivän hinta on 10 euroa henkilöltä ja perhelippu on 30 euroa (sisältää bussikuljetukset, ruoan ja kaksi välipalaa sekä aktiviteetit). Maksu peritään käteisenä linja-autossa. Aktiviteetteinä on mm. mustameri, benjitrampoliini, jättiliukumäki, polkuautot ja pomppulinna. Ilmoittautuminen Rebekalle (0453648625). Laita tekstiviestiin myös mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Raamattukoulu

Seurakunnan raamattukoulu on keskiviikkoisin klo 18. Raamattukoulu kuvataan ja näytetään seurakunnan YouTube -kanavalla. Raamattukoulun pitäjänä toimii seurakunnan pastori Jani Laivo. Raamattukoulussa käydään läpi Roomalaiskirje, missä Paavali esittelee roomalaisille julistamansa evankeliumin. Kirjettä ei käydä läpi jae jakeelta. Tarkoitus on keskittyä sen keskeisiin asioihin, jotta ymmärtäisimme syvällisellä tavalla, mistä evankeliumissa on kyse. Raamattukoulu on ilmainen ja kaikille avoin. Raamattukoulu jatkuu jälleen elokuussa.