bootstrap website templates

Seurakunnan ohjelma

Tervetuloa tutustumaan seurakuntamme ohjelmaan. Voit halutessasi tulla myös paikanpäälle mukaan tilaisuuksiimme. Ne ovat kaikille avoimia ja ilmaisia.

Seurakunnan tilaisuudet jatkuvat jälleen

Kesäkuun alusta alkaen tilaisuudet ovat jälleen avoimia. Keskiviikon Raamattukoulu ja sunnuntain jumalanpalvelus kuvataan ja ne ovat katsottavissa seurakunnan YouTube-kanavalla. Yleisöä ei kuvata tilaisuuksissa.

Ohjeistus koronaviruksen varalta

Älä tule kipeänä seurakunnan tilaisuuksiin.
Muista turvaväli. Istutaan joka toisella tuolilla.
Kättely on kielletty.
Pese kädet ennen tilaisuuteen tuloa.

Ti 2.6 klo 19

Rukousilta, Mirja Laitinen


Ke 3.6 klo 18

Raamattukoulu, Jani Laivo


Su 7.6 klo 11

Ehtoollisjumalanpalvelus, Jani Laivo ja Sakari Vähäkangas, mus. Mauri Latva-Käyrä, Pentti Järvinen, Terhikki Katavisto-Laine ja Seija RiihimäkiTi 9.6 klo 19

Rukousilta, Tuija Irri


Ke 10.6 klo 18

Raamattukoulu, Jani Laivo


La 13.6 klo 18

Vapaailta, vapaamuotoista yhdessäoloa, Raamatun tutkimista ja rukousta


Su 14.6 klo 11

Jumalanpalvelus, Reima Flytström ja Feija Friman, mus. Auli Flytström ja Ilkka HakkarainenRaamattukoulu

Seurakunnan raamattukoulu on keskiviikkoisin klo 18. Ensin on noin 40 minuutin opetus, jonka jälkeen aiheesta käydään keskustelua. Opetusosio kuvataan ja näytetään seurakunnan YouTube -kanavalla. Raamattukoulun pitäjänä toimii seurakunnan pastori Jani Laivo. Raamattukoulussa käydään läpi Roomalaiskirje, missä Paavali esittelee roomalaisille julistamansa evankeliumin. Kirjettä ei käydä läpi jae jakeelta. Tarkoitus on keskittyä sen keskeisiin asioihin, jotta ymmärtäisimme syvällisellä tavalla, mistä evankeliumissa on kyse. Raamattukoulu on ilmainen ja kaikille avoin.