free css templates

Seurakunnan ohjelma

Tervetuloa tutustumaan seurakuntamme ohjelmaan. Voit halutessasi tulla myös paikanpäälle mukaan tilaisuuksiimme. Ne ovat kaikille avoimia ja ilmaisia.

Seurakunnan tilaisuudet jatkuvat jälleen

Kesäkuun alusta alkaen tilaisuudet ovat jälleen avoimia. Keskiviikon Raamattukoulu ja sunnuntain jumalanpalvelus kuvataan ja ne ovat katsottavissa seurakunnan YouTube-kanavalla. Yleisöä ei kuvata tilaisuuksissa.

Ohjeistus koronaviruksen varalta

Älä tule kipeänä seurakunnan tilaisuuksiin.
Muista turvaväli. Istutaan joka toisella tuolilla.
Kättely on kielletty.
Pese kädet ennen tilaisuuteen tuloa.

Ti 4.8 klo 19
Rukousilta, Jani Laivo

La 8.8 klo 18
Vapaailta, vapaamuotoista Raamatunlukua, rukoilua ja yhdessäoloa

Su 9.8 klo 11
Jumalanpalvelus, Jani Laivo ja Tuija Irri, mus. Mauri Latva-Käyrä, Pentti Järvinen, Terhikki Katavisto-Laine ja Seija Riihimäki


Ti 11.8 klo 19

Rukousilta, Mirja Laitinen ja Toini Kuusela


Su 16.8 klo 11

Jumalanpalvelus, Ilkka Hakkarainen, mus. Rickhard BlomerusRaamattukoulu

Seurakunnan raamattukoulu jatkuu jälleen syyskuussa. Raamattukoulu kuvataan ja näytetään seurakunnan YouTube -kanavalla. Raamattukoulun pitäjänä toimii seurakunnan pastori Jani Laivo. Raamattukoulussa käydään läpi Roomalaiskirje, missä Paavali esittelee roomalaisille julistamansa evankeliumin. Kirjettä ei käydä läpi jae jakeelta. Tarkoitus on keskittyä sen keskeisiin asioihin, jotta ymmärtäisimme syvällisellä tavalla, mistä evankeliumissa on kyse. Raamattukoulu on ilmainen ja kaikille avoin. Raamattukoulu jatkuu jälleen elokuussa.